Captain Morgan
 
 

A Captain Morgan Bulihajó

születése óta 5-ik éve várja a felhőtlen szórakozás és a modern tánczene szerelmeseit.

Aki még nem ismerne bennünket, annak egy kis bemutatkozás: Siófokon a Coke Club szomszédságában 2007-ben szó szerint hatalmas fába vágtuk fejszénket, hiszen az akkori földszintes, karakter nélküli, alaprajzilag igen nehezen kezelhető keskeny (mindössze 4,80 m széles) ház teljes rekonstrukciójával egy fa vitorlás hajó kinézetű zenés szórakozóhelyet építettünk, mely nem csak városi, hanem európai szinten is egyedülálló.

Két szinten is várjuk a betérő megfáradt vándort, így mindenki megtalálja a neki legmegfelelőbb bulizási lehetőséget. Az emelet egész területe a fergeteges party színhelye, míg az alsó szinten a pihenésre és a bulira is van lehetőség.

A bulizni vágyók hangulatáról Dj Kalocsay gondoskodik, aki már számos magyarországi klubban megfordult, mint vendég Dj és a Fehérvár Rádió műsorvezetője. Ő a garancia arra, hogy ha betérsz hozzánk csak a felhőtlen szórakozásnak és a modern tánczene élvezetének adhatod át magad!

A legfőbb ok, hogy minket válassz? A Captain Morgan Bulihajó az egyik legkedveltebb és legjobb szórakozóhely Siófokon! Aki járt nálunk, az tudja, aki nem járt az tudni fogja, hogy mi is az igazi BALATONI NYÁR :)


 Programjaink a 2011-es szezonra:

Nyitvatartás:
- Májusban minden szombaton Rezidens: Dj Kalocsay
- Júniusban minden pénteken és szombaton Rezidens: Dj Kalocsay
- Július 1.-Augusztus 20.-ig minden nap Rezidens: Dj Kalocsay