Spagetti House
Spaghetti House & Pub

Hogy miért Spaghetti?
Ezt a kérdést már sokan, sokszor feltettétek nekünk. Álmos hajnalokon, kánikulai hétvégéken, vagy éppen a '99-es napfogyatkozás közben.
Sokan kérdezitek mi köze van a spagettinek a fergeteges bulikhoz , asztalon táncoláshoz,hajnalig tartó rock&roll koncertekhez és az elmaradhatatlan lemezlovasokhoz.
Ha nappal térsz be hozzánk, akkor csak az ütött-kopott parketta árulkodik arról hogy néhány órával ezeklőtt még fiatalok százai buliztak itt hajnalig.
Ha szeretnéd lemozogni a főszakácsunk által tálalt remek ízeket, néhány méterre tőlünk kedvenc sportjaidnak hódolhatsz, hisz strandröplabdázhatsz, kosarazhatsz, lábtengózhatsz, lubickolhatsz a medencében a közvetlen mellettünk levő beachen.
Ha inkább a Balatonban csobbannál egyet, akkor a strand shopunkan választhatsz magadnak a strandoláshoz szükséges kellékek közül.
Ha pedig éjszaka is velünk tartasz, bármikor belecsöppenhetsz egy őrült jammelésbe az ország legsikeresebb pop-rock előadói és a ház zenekarai között. Nálunk szinte kötelező az asztalokon táncolni és a tömeggel együtt énekelni hogy 'I love rock&roll'!
 
 
 
 
Elérhetőségek :
Spaghetti House & Pub
Cím: Siófok, Petőfi sétány 3.
e-mail cím: info@spagettihaz.hu